[Žinios trumpai] „Aš taip apie tai svajojau“: deportuota iš Vokietijos rusė grįžo į savo gimtąsias pelkes  (2)

Rusė Julija Prochorova, kuri tyčiojosi iš Ukrainos pabėgėlių Vokietijoje, po deportacijos grįžo į Rusiją. Apie tai ji pranešė savo „Telegram“ kanale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prochorova yra viena iš tų rusų, kurie mėgsta mylėti Rusiją ir nekęsti Vakarų kur nors užsienyje. Pageidautina, Vakarų šalyje.

„Trumpai tariant, atsigulsiu į karštą vonią (vis negaliu priprasti, kad Rusijoje tai nėra prabanga), tada valgysim mano mėgstamą chinkalį, rūkytą stintelę ir eisime į gimtąsias erdves. Atsiprašau, aš taip apie tai svajojau“, – rašė ji.

Iš kur šita nesąmonė apie karštą vonią ir prabangą? Prochorova šiuos melus skiria Rusijos vidinei auditorijai. Dar būdama Vokietijoje ji filmavo klipus, kaip Vokietijos butuose tenka būti su stora striuke, nes labai šalta. Tuo metu temperatūra ir lauke buvo gerokai virš 10-15 laipsnių. Rusijos propaganda jau kurį laiką įtikinėja rusus, kad Vakarų Europoje šildymas yra prabanga ir žmonės maudosi šaltu vandeniu.

 

Įsižeidusi putinistė ​​pakartojo dalį nesąmonių, kad Vokietijoje ji buvo persekiojama ir dėl to ypač kaltino laikraštį BILD.

Taip pat iš Europos išsiųsta rusė sakė grįžusi pakeisti Rusijos Federacijos. Ji pridūrė, kad yra „opozicionierė, bet liaudies“, kad ji yra „už Rusijos interesus“.

(9)
(47)
(-38)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: