[Žinios trumpai] Gelbėtojai parodė kaip iš rusų sugriauto namo gelbėjo stebuklingai išgyvenusius augintinius (Video)  ()

Gelbėjami ne tik žmonės, bet ir jų augintiniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybinės pagalbos tarnybos darbuotojai Dnipre iš griuvėsių gelbėja ne tik žmones, bet ir gyvūnus. Naminiai gyvūnai išsigandę, todėl gelbėti juos yra nelengva.

Katės Kuzios išgelbėjimui buvo atlikta visa operacija. Gyvūno šeimininkai jau buvo išgelbėti, tačiau išsigandusios katės rasti nepavyko. Ji buvo rasta sausio 15 dieną, išsigandusi tupėjo ant oro kondicionieriaus.

Gelbėtojai bandė paimti Kuzią, tačiau išsigandęs gyvūnas pabėgo. Kiek vėliau vis dėlto katė buvo surasta ir perduota šeimininkams, kurie visą tą laiką buvo šalia devynaukščio pastato griuvėsių.

Verta paminėti, kad Kuzia ne vienintelis išgelbėtas gyvūnas. Vienas iš namo gyventojų tragedijos metu buvo darbe, o šiandien atvažiavo pasiimti bute likusio katino, kuris buvo labai išsigandęs ir tūnojo pasislėpęs po sofa.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: