„Wagner“ paskelbė, kad egzekucijos video buvo surežisuotas: Rusijoje galingas skandalas, paskelbtas reikalavimas Prigožinui  ()

Į Rusijos Federaciją pabėgęs buvęs Ukrainos parlamentaras Olegas Carevas ėmė kritikuoti Kremlių ir Putino aplinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ prieš kelias dienas publikavo egzekucijos įrašą, kuriame, kaip buvo teigiama, rodoma, kaip karys užmušamas kūju. Aišku, nors „Wagner“ vadovas Prigožinas didžiuojasi savo grupuotės žiaurumu, tai ir pagal Rusijos įstatymus yra nelegalu, todėl „Wagner“ paskelbė, kad vaizdo įrašas buvo surežisuotas.

Tačiau į Rusiją pabėgęs projekto „Novorosija“ lyderis Olegas Carevas tikina, kad Jakuščenkai vis dėlto buvo įvykdyta mirties bausmė, o vėliau pasirodęs vaizdo įrašas, kuriame jis kalbėjo apie atleidimą, buvo užfiksuotas prieš žmogžudystę.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6037 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Jei taip yra, vadinasi, viskas blogai. Tai reiškia, kad viskas vystosi pagal labai blogą scenarijų... Visi neteisminiai atsakymai ir egzekucijos yra viešas iššūkis valdžiai ir smūgis visai kontrolės sistemai. Labai blogas signalas“, – rašo išdavikas.

Jis metė Prigožinui iššūkį - reikalauja išsklaidyti abejones ir parodyti visuomenei gyvą Jakuščenką. Kartu Carevas užsimena, kad netiki „Wagner“ savininku ir laiko jį būsimų Rusijos bėdų priežastimi.

 

„Niekam nepavyko mūsų nugalėti atvirame kare. Tačiau sunaikinti mus iš vidaus buvo galima ir ne vieną kartą. Negalite sugriauti sistemos, kuri taip blogai veikia“, – komentuoja Ukrainą išdavęs buvęs liaudies deputatas.

(14)
(1)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: