Rusijoje galingas skandalas: Prigožinas ragina sugauti Šoigu žentą ir išsiųsti jį į frontą  ()

Stoliarovo reakciją į Jurijaus Dudios žinutę, smerkiančią Rusijos karą prieš Ukrainą, pakomentavo „vagneriečių“ savininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ kuratorius Jevgenijus Prigožinas paragino sučiupti tinklaraštininką Aleksejų Stoliarovą, vedusį Rusijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu dukterį Kseniją Šoigu, ir išsiųsti jį į fronto liniją Ukrainoje.

Tokiu būdu „vagneriečių“ savininkas socialiniuose tinkluose pakomentavo informaciją, kad Stoliarovui patiko Jurijaus Dudios žinutė, smerkianti Rusijos karą prieš Ukrainą.

„Aš jį išmokysiu per šešias savaites, kadangi pats esu „Z tipo“ galvijas, padėsiu jam tobulėti, siųsdamas į kovines operacijas“, – sakė J. Prigožinas, kurį cituoja jo spaudos tarnyba.

 

Tuo tarpu Rusijos „Z-kanalai“ masiškai publikuoja ekrano kopijas iš socialinių tinklų, kur Stoliarovui patiko Jurijaus Dudios įrašas, skirtas Rusijos invazijos į Ukrainą metinėms. Dudia savo žinutėje Rusijos karą prieš Ukrainą vadina kruvinu ir beprasmišku bei kaltina Putiną jo pradėjimu.

Taip pat pranešama, kad po jam išsakytos kritikos Stoliarovas asmenine žinute vienam iš karo mylėtojų atsakė tokiais žodžiais: „Z-galvijo pamiršo paklausti. Eik į frontą“.

Tiesa, po kurio laiko Šoigu žentas paskelbė naują įrašą, kuriame rašo, kad jam „niekas nepatiko ir jis nedėjo jokių patiktukų“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(5)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: