[ŽT] Prigožinas papasakojo, kaip Rusija „išsprendė Meladzės klausimą“ (Video)  ()

Prigožinas įsitikinęs, kad dabartinėje situacijoje gali būti tik viena pozicija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prodiuseris ir putinistas Josifas Prigožinas piktinasi, kaip Valerijus Meladzė galėjo paremti Ukrainą. Kalbama apie tai, kad muzikantas vieno iš savo pasirodymų metu į ištartą svečio frazę „Šlovė Ukrainai!“ atsakė „Šlovė didvyriams!“.

Skandalas su Valerijumi Meladze vis dar tęsiasi. Žinomas Rusijos prodiuseris Josifas Prigožinas teigė, kad jį papiktino tokia Valerijaus pozicija. Jis neva mano, kad dabartinėje situacijoje gali būti tik viena pozicija – tai parama diktatoriui Putinui ir jo kraugeriškam karui. Apie tai rašo Rusijos žiniasklaida.

Komentare spaudai Prigožinas teigė, kad po tokio Valerijaus Meladzės poelgio problema su juo buvo beveik išspręsta. Ką tiksliai įžymybė turėjo omenyje, nenurodoma.

„Visi Valeros teiginiai yra jo pasirinkimas. Aš jį labai gerbiu ir pasakysiu daugiau: tiek aš, tiek Rusijos žiniasklaidos grupės atstovai, ir net labai aukšti žmonės, beveik išsprendėme Meladzės klausimą. Tik dabar jis, šiuo paskutiniu savo poelgiu, vienu rankos mostu, viską perbraukė. Ar tai reiškia, kad jo požiūris į mus toks pat? Mes jį mylime. Mes einame į jo koncertus. Mes gi už jį prašėme. Tai ne pozicija, tai yra kvailystė. Esant tokioms sąlygoms, turėtų būti viena pozicija, kitos - negali būti“, - sakė Prigožinas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(25)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()