Rusija nustebins net visko mačiusius: į karą pasiuntė BRDM-2MS (Video)  ()

Rusijos Federacija į pasienį su Ukraina perkelia dar daugiau „dinozaurų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 20 d. Rusijos Federacija iš Tolimųjų Rytų perkėlė tankus T-54 ir T-55, o dabar rikiuojasi KAMAZ ir BRDM-2MS.

Didelio šarvuočių kiekio praradimas per Vuhledaro, Avdijivkos ir Bachmuto puolimą privertė Putiną knaisiotis po savo tėvynės šiukšliadėžes ir ieškoti ten septintojo dešimtmečio sovietinių tankų, šarvuočių ir kitų transporto priemonių.

Kiek anksčiau soc. tinkluose išplito vaizdo įrašas, kuriame matyti, kad RF Gynybos ministerija geležinkeliu iš Tolimųjų Rytų iki sienos su Ukraina gabena tankus T-54 ir T-55.

O dabar pasirodė filmuota medžiaga su BRDM-2MS ir KAMAZ, kurie jau seniai nebenaudojami.

Kai Medvedevas ir Putinas kalbėjo apie 1600 tankų metinę gamybą, niekas negalėjo pagalvoti, kad iš tikrųjų kalbama apie SSRS laikų karinės technikos modernizavimą.

OSINT žurnalistai praneša, kad Rusijos Federacijos pietryčiuose buvo pastebėta „nauja“ karinė technika. Ji pristatoma tiesiai iš 103-osios šarvuočių remonto gamyklos Buriatijoje. Rusijos Federacijos gynybos pramonės „naujovė“ yra neseniai vykusio Putino vizito Buriatijoje rezultatas.

 

 

Socialinių tinklų vartotojai jau juokiasi ir laukia, kada Rusijos diktatorius pasiųs į frontą legendinius tankus T-34.

BRDM-2 buvo gaminamas SSRS 1962–1982 metais Gorkio automobilių gamykloje, o 1982–1989 metais – Arzamaso mašinų gamykloje. Nuo 1991 m. Rusijos Federacija pradėjo modernizuoti BRDM-2, kad galėtų parduoti šarvuočius kitoms pasaulio šalims. Vienai tokiai mašinai modernizuoti reikia apie 7 milijonų rublių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()