[ŽT] OMON ir specialiosios pajėgos šturmavo butą: karščiausi įvykiai Sankt Peterburge (Video, foto)  ()

Specialiosios pajėgos šturmavo įtariamosios butą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-04 [ŽT] OMON ir specialiosios pajėgos šturmavo butą: karščiausi įvykiai Sankt Peterburge (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 2-osios naktį tapo žinoma apie 26 metų Darjos Trepovos sulaikymą. Ji įtariama prisidėjusi prie Vladleno Tatarskio (Maksimo Fomino) nužudymo, rašo „Interfax“.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Tyrėjų teigimu, Trepova į kavinę atnešė dėžę su Tatarskio biustu, kurioje buvo paslėptas sprogmuo. Liudytoja žiniasklaidai pasakojo, kad, įteikus dovaną „karo vadui“, jai buvo pasiūlyta atsisėsti šalia. Mergina susidrovėjo, bet  atsisėdo netoli nuo „karo korespondento“.

Anot „Telegram“ kanalo „Baza“, 2022 m. vasario mėn., dėl antikarinių protestų, Trepovą policija buvo sulaikiusi du kartus. Įtariamosios duomenis propagandistai jau rado tarp Navalno šalininkų.

 

Trepovos vyrą Dmitrijų Rylovą policija įtraukė į ieškomų asmenų sąrašą. Rusijos Federacijoje manoma, kad jis galėjo būti pasikėsinimo nužudyti bendrininkas, nors kavinėje nepasirodė.

Dar vėliau tapo žinoma, kad specialiosios pajėgos šturmavo įtariamosios butą.

OMON į butą pateko su automatais, vietoje dirba ir FSB, praneša „78 kanalas“. FSB pareigūnai tardė motiną Aną ir seserį Sofiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(24)
(-20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: