Neįtikėtinas smūgis rusams! Rusijos armija vietoje dronų „užsisakė“ sekso žaislų už daugiau nei 25 000 dolerių  (1)

„Kibernetinis pasipriešinimo“ komandos aktyvistai įsilaužė į Z-savanorio Michailo Lučino sąskaitą „AliExpress“, kuris Rusijos kariuomenės reikmėms surinko 25 000 USD.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų savanoris ir tinklaraštininkas Michailas Lučinas vietoj dronų Ukrainos programišių dėka Rusijos armijai „užsakė“ sekso žaislų už daugiau nei 25 000 USD. Šios atvejo detalės skelbiamos tarptautinėje žvalgybos bendruomenėje „InformNapalm“.

Pažymima, kad Z-savanoris Michailas Lučinas rinko lėšas RF ginkluotųjų pajėgų bepiločiams orlaiviams įsigyti, tačiau Ukrainos programišiai sulaužė jo sąskaitą ir „pataisė“ užsakymą vietoj dronų už tą pačią sumą nupirkę sekso žaislų, tarp jų vibratorių.

Programišiai „InformNapalm“ taip pat pareiškė, kad Lučinas nebegalės atšaukti prekių užsakymo, nes prekės buvo užsakytos kovo 24-25 dienomis, o kai kurios net pristatytos.

„Bendra užsakymo suma buvo apie 25 000 USD. Jis surinko pinigus juos Rusijos armijoms bepiločiams orlaiviams pirkti, todėl buvo svarbu juos nurašyti kažkam kitam. Nusprendėme užsakyti jam krūvą sekso žaislų“, - sako programišiai.

 

Anot jų, deja, Rusijos Z-savanorio lėšos negalėjo būti nukreiptos į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, nes kortelė susieta su konkrečiu adresu, tai yra, visos užsakytos prekės bus pristatomos išskirtinai Lučino adresu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(3)
(187)

Komentarai (1)