[ŽT] „Priversti imtis veiksmų“: Skelbiama, kaip Rusija reagavo į Suomijos įstojimą į NATO  ()

Maskva „pažemino“ Suomiją iki „mažos šalies, kuri nieko nesprendžia“, nes ši valstybė tapo visateise Šiaurės Atlanto aljanso nare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija sureagavo į Suomijos įstojimą į NATO. Rusijos užsienio reikalų ministerija pavadino ją „viena iš mažų, neapsisprendžiančių šalių“ ir pareiškė, kad Suomija tariamai „prarado savo ypatingą balsą tarptautiniuose reikaluose“.

Kartu valstybė agresorė pažadėjo „imtis karinio-techninio ir kitokio pobūdžio atsakomųjų priemonių, kad būtų pašalintos grėsmės“, kurios esą iškilo Rusijai, Suomijai įstojus į Šiaurės Atlanto aljansą. Rusijos užsienio reikalų ministerijos pareiškimą skelbia Rusijos propagandinė žiniasklaida.

Maskva „pažemino“ Suomiją iki „mažos šalies, kuri nieko nesprendžia“, nes ši valstybė tapo visateise Šiaurės Atlanto aljanso nare.

„Suomija tapo viena iš mažų, neapsisprendusių šalių – NATO narių, praradusi ypatingą balsą tarptautiniuose reikaluose“, – pranešė Rusijos užsienio reikalų ministerija.

 

Taip pat pasipylė grasinimai Helsinkiui.

„Rusijos Federacija bus priversta imtis atsakomųjų – tiek karinių-techninių, tiek kitokio pobūdžio – priemonių, kad pašalintų grėsmes Suomijai įstojus į NATO“, – pažadėjo Rusijos užsienio reikalų ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(39)
(-35)

Komentarai ()