„Iššaudėme 1480 sviedinių ir tada mus tiesiog nušlavė“. Kremliaus propagandistas įsiutęs, ką padarė Ukraina  ()

Rusijos pajėgos dabar negali nei sunaikinti Ukrainos miestų, nei išlaikyti jų okupacijos, pyksta Kremliaus propagandistas, karo korespondentas Aleksandras Sladkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sladkovas pripažino, kad Rusijos pajėgoms Ukrainoje sekasi blogai. Dėl sviedinių trūkumo jie negali naudoti mėgstamos taktikos – artilerija ir lėktuvais griauti Ukrainos miestų ir kaimų. O kovoti kitaip rusai nemoka.

„Kodėl mums nepajudinus fronto linijos Donbase ir kodėl nepaėmus Marijinkos stipriai apšaudant? Vaikinai, norėdami užimti kailių fermą (paskutinį kartą šturmavome), išaudėme 1480 sviedinių ir 6 dronus. Užėmėme ją šturmu. Ir atidavėm atgal. Nes mūsų kovos prieš artileriją lygis dar nėra toks, kad užtikrintų mūsų artilerijos pozicijos išlaikymą. Štai kodėl negalime paimti ir Marijinkos! (...) Negalime visiškai užimti teritorijos, nes užgrobiame plotą ir negalime jo išlaikyti. Kiek reikia šaudmenų, kad Marijinka būtų visiškai sunaikinta! Visiškai sugriauta, suplota į smėlio lauką! (...) Dabar su sviediniais reikia laikytis dietos, švelniai tariant“, – skundėsi rusų propagandistas.

 

Sladkovas vis tiek grasino prasiveržti per Odesą į Padniestrę, nors sakė, kad negali net fermos okupuoti.

(114)
(2)
(112)

Komentarai ()

Susijusios žymos: