[ŽT] „Tai tarptautinės teisės pažeidimas! Mes reaguosime!“ Rusija apkaltino Ukrainą dar negirdėta diversija  ()

Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerija pareiškė, kad užsienio specialistai neva padeda Ukrainai ir kenkia Rusijos palydovams. O Rusijos Federacija pasilieka teisę „į tai atsakyti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija apkaltino Ukrainą, kad ši neva daro įtaką Rusijos ryšių palydovams, pasitelkusi techninius specialistus iš užsienio šalių. Pareiškimas Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos svetainėje pasirodė trečiadienį, balandžio 5 d.

„Kyjivo režimas, dalyvaujant specialistams iš daugelio užsienio valstybių, bando paveikti Rusijos civilinius ryšių palydovus“, – sakoma pranešime.

Užsienio reikalų ministerija taip pat pavadino tokius bandymus  „papiktinusiu tarptautinės teisės pažeidimu“ ir pagrasino „tinkamai reaguoti“.

 

Ministerijos spaudos tarnyba nepatikslino, kaip Rusijos ryšių palydovai galėjo nukentėti nuo užsienio specialistų veiksmų.

Atkreipiame dėmesį, jog Ukrainos pusė Rusijos ministerijos kaltinimų dar nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(23)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()