Pirmą kartą per karą Kalašnikovas prašo sustabdyti skerdynes: kas nutiko?  ()

Rusijos propagandos rašytojas Maksimas Kalašnikovas staiga suprato Rusijos karių veiksmų Ukrainoje beprasmiškumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-propagandistas Kalašnikovas, kuris yra teroristo Igorio Girkino-Strelkovo bendražygis, jau ragina „nutraukti pozicines skerdynes“ ir rašo, kad "“Bachmuto paėmimas nieko neišspręs“.

„Oi, po metų kažkas pradėjo daeiti“, - sarkastiškai pastebi ukrainiečių žurnalistas Denisas Kazanskis „Telegram“.

Rusų rašytojas pažymi, kad Rusijos kariuomenė, bandydama žengti į priekį, visose linijose taiko tą pačią metodiką – „mėsos puolimą“.

„Iš principo neskelbiu net apytikslių abiejų pusių nuostolių skaičių... Mano giliu įsitikinimu, monstriškas pozicines skerdynes, kurios neregėtu mastu žaloja nacionalinę psichiką, būtina sustabdyti. Bachmuto užėmimas strategiškai nieko neišspręs, nes tada mūsų laukia kitų įtvirtinimų „mėsos puolimai“, - pripažįsta Kalašnikovas.

 

Kartu Z-ideologas neragina Rusijos kapituliuoti Ukrainoje, bet pataria karinei vadovybei keisti pradinį nepavykusį planą ir ieškoti „kelio į greitą pergalę, išvengiant mirtinų skerdynių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(47)
(-20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: