Internetą sprogdina video apie Ukrainos bobutę: „A kodėl vaikščiojote? Lesbiečių, gėjų paradus rengėte“ (Video)  ()

Įspūdingas bobulės-gynėjos monologas prie Kyjivo Pečorų lauros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įspūdingas bobulės-gynėjos monologas prie Kyjivo Pečorų lauros tapo memu tinkle. Ukrainiečiai sugalvoja pokštus ir kuria jos žodžių apie lesbietes ir gėjų paradus Chreščatike remiksus, dėl kurių, anot moters, ir prasidėjo karas.

Juokingi vaizdo įrašai surenka dešimtis ir šimtus tūkstančių patiktukų, o iš viso įrašai apie įnirtingą Maskvos patriarchato gynėją jau surinko milijonus peržiūrų.

„TikTok“ tinkle buvo išplatintas originalus vaizdo įrašas, kuriame nežinoma bobulė šaukia ant ukrainiečių: „Mano vaikai, kodėl jūs vaikščiojote po Chreščatiką? Lesbietės, gėjų paradai. O dabar bėda. Jei ne jūs, nebūtų ir karo“.

@oleshkomyros #пашамерседес #упцмп #лавра #києвськалавра #упц #лавра_це_ми #приколи ♬ оригінальний звук - Підпишись ✅

 

 

Susirinkusieji jau tada juokėsi iš juokingos moters kalbos, o tinkle paskelbtas vaizdo įrašas sulaukė didelio populiarumo. Ukrainiečiai juokauja apie gynėjos pareiškimus, o kai kurie iš jų kuria šokius pagal jos žodžių remiksą.

„Daktare, mes ją prarandame“, „Aš jau žiūriu į tą laurą kaip į serialą“, „Tai blogai veikia žmonių psichiką“, „Kuo jie juos ten girdo“, „Taip moteris priėmė komuniją“, – virusinio vaizdo įrašo heroję trolina ukrainiečiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(3)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: