[ŽT] Girkinui panika: „Ukraina ketina šturmuoti 3 Rusijos regionus“ (Video)  ()

Rusijos teroristas Igoris Girkinas pritrenkė naujais kariniais planais, kuriuos ruošia Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teroristas Igoris Girkinas (Strelkovas) pritrenkė naujais kariniais planais, kuriuos Ukrainos ginkluotosios pajėgos rengia prieš Rusijos Federaciją.

Rusijos radijo laidoje jis pažymėjo, kad Ukrainos kariuomenė ruošiasi invazijai į Briansko, Kursko ir Belgorodo sritis dar prieš prasidedant numatomam atsakomajam puolimui.

„Manau, kad prieš savo puolimo pradžią, jie su didesnėmis pajėgomis gali įvykdyti virtinę invazijų į Briansko, Kursko, Belgorodo sritis“, – sakė teroristas.

Girkinas patikslino, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „operacijos“ bus skirtos „rusų lokiui“ įbauginti, o Rusijos kariuomenė ilgainiui turės pradėti nepageidaujamus gynybinius mūšius: „Jie triukšmaus, rodys aktyvumą, gali įsiveržti ir žengti į priekį kelis kilometrus, užimti kelias gyvenvietes ir ten primesti mums gynybinius mūšius, tai yra, mūsų kariai turės juos iš ten išvaryti“, – sakė jis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(20)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: