„Turi būti visiškas idiotas, kad nesuprastum tokio paprasto dalyko!“ - Rusijos deputatas skelbia visuotinį karą  ()

Rusijos deputatas Aleksejus Žuravlevas televizijos eteryje skundėsi, kad rusai nenori dalyvauti kare prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Aleksejus Žuravlevas pritaria įstatymui, apsunkinančiam karinės prievolės vengimą. Jis patvirtino, kad nuo šiol skaitmeninių šaukimų siuntimas rusams automatiškai bus laikomas jų gavimu. Tai yra, rusai negalės sakyti, kad šaukimo negavo. Net jei jo bus negavę.

Žuravlevas pripažino, kad valstybei nerūpi rusų nenoras dalyvauti kare prieš Ukrainą, kurį jis kažkodėl vadina „tėvynės gynimu“. Jis reikalauja, kad Rusijos piliečiai grąžintų kažkokią skolą valstybei. Jis labai pasipiktinęs, kad rusai stengiasi gyventi įprastą gyvenimą, kai Rusija turi problemų fronte.

„Tai seniai priimtas įstatymas. Privalote ginti savo tėvynę! (...) Jei nenorite to daryti, tai tikrai nėra karinės registracijos ir įdarbinimo tarnybos problema... Jei užsiimi elektronika, gerai išmanai kompiuterius, tavęs, žinoma, nereikia siųsti į šturmo būrį - valdysi dronus ar elektroniką. Ko tu bijai? (...) Turi būti visiškas idiotas, kad nesuprastum tokio paprasto dalyko! Nereikėtų manyti, kad čia kažkas vyksta, kad mes su barmalėjais ten kovojame, o tu vaikščioji po naktinius klubus ir apskritai jautiesi normaliai“, – piktinosi Valstybės Dūmos deputatas. Barmalėjus, beje, yra pasakų apie Daktarą Aiskauda personažas - piratas ir, galimai, kanibalas.

 

Jis pridūrė, kad „kiekvienas suaugęs vyras, vyresnis nei 18 metų“ turėtų dalyvauti Kremliaus karinėje avantiūroje. Pats Žuravlevas, kuriam yra 60 metų, neskuba atsisakyti mandato ir eiti į frontą.

(4)
(32)
(-28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: