Melitopolyje pastebėtas išskirtinai retas rusų visureigis: tokių čia nebūna niekada (Foto)  ()

Vikšrinis visureigis gali įveikti ir pelkę, ir seklias upes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 16 dieną Melitopolio gyventojai okupuotoje Zaporižios srities dalyje pastebėjo retą mašiną, kurią rusai gabeno per miestą. Mašina yra poliarinis visureigis, kuris kažkodėl buvo vežamas į Ukrainą.

 

Apie vidurdienį pasirodė pranešimas apie ant sunkvežimių KamAZ pakrauto visureigio pasirodymą. Matyti, kad mašiną, iš dalies išardytą, vežė du sunkvežimiai.

Teigiama, kad nuotraukose matyti rusiškas vikšrinis visureigis TTM-4902GR. Nors labiau panašu, kad nuotraukose galbūt matyti kitas rusiškas visureigis GAZ-3344-20 „Aleut“, kuris taip pat gali įveikti ir sniegą, ir pelkes. Tai išduoda kabinos forma ir vikšrai.

 

ТТМ-4902 GR „Ruslan“  yra krovininė ir keleivinė dviejų jungčių vikšrinė plaukiojanti sniego ir pelkių transporto priemonė, pasižyminti dideliu pravažumu, skirta gabenti įvairius krovinius ir technologinę įrangą, sveriančią iki 4000 kg bekelės sąlygomis, grynu sniegu ir visų kategorijų pelkėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(17)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()