„Viskam yra riba!“. Rusija grasina įsiveržti į Šiaurės Kazachstaną, skelbiama uraganinė kazachų reakcija (Video)  (1)

Kazachstane buvo garsiai atsakyta Rusijos propagandistams į nuolatinius Rusijos išpuolius ir grasinimus įsiveržti į Šiaurės Kazachstaną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-27 „Viskam yra riba!“. Rusija grasina įsiveržti į Šiaurės Kazachstaną, skelbiama uraganinė kazachų reakcija (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachai nusprendė priminti rusams, kad ne tik Šiaurės Kazachstanas, bet ir Vakarų Sibiras, Altajus, Orenburgas ir Astrachanė yra jų istorinės teritorijos, kuriose gyveno kazachai gerokai anksčiau, nei šiose teritorijose atsirado rusai.

Vaizdo įrašo fragmentas paskelbtas „Telegram“ tinkle.

„Viskam yra riba. Nedarykite to su mumis! Jums neliko draugų – tik baltarusiai ir mes. Jei ir toliau taip su mumis elgsitės – išvyksime neatsisveikinę“, – sako kazachų žurnalistas.

„Telegram“ kanalo autoriai pažymi, kad būsimo Rusijos padalijimo kontūrai darosi vis aiškesni. Kažkuriuo metu visi Rusijos propagandistai ir Rusijos Dūmos deputatai pasieks savo ir prives Rusiją prie žlugimo ir pilietinio karo.

„Į Rusijos teritorijų dalybas, apie kurias jau dabar yra atvirai kalbama, matyt, įsitrauks ne tik kinai, bet ir kazachai“, – pažymima pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(138)
(2)
(136)

Komentarai (1)