Tai labai supykdė Solovjovą: kas nutiko propagandinėje laidoje  ()

Propagandinės laidos eteryje Solovjovas įtūžo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas buvo neišvengiamas, o taika niekam nėra naudinga – tokią mintį liaudžiai savo laidoje dar kartą bandė įpiršti propagandistas Vladimiras Solovjovas.

Tačiau kažkuriuo momentu kažkas nutiko ir jis išgirdo visiškai priešingą nuomonę.

Apie tai praneša „24 kanalas“.

Dar kartą Solovjovo propagandinės laidos tema buvo Rusijos ir Ukrainos karas. Jis šokiruotas, kad visa NATO palaikė Ukrainą. Vienas iš laidos dalyvių prakalbo apie tolesnius pokyčius. Viskas tik blogės – ir fronte ir santykiuose su Vakarais, o svarbiausia – nė vieno taikaus sprendimo. Tai labai supykdė Solovjovą. Jo nuomone, taika niekam nereikalinga.

„Nėra nė vienos šalies, kuri norėtų taikos. Taika nenaudinga amerikiečiams, taika nenaudinga europiečiams – kam tai naudinga?“, – putojosi Solovjovas.

O tolesni tų žmonių, kurie Rusijoje atrodo yra „už taiką“, įtikinėjimai labai supykdė Solovjovą.

 

„Čia ir prasideda „proukrainietiškos nesąmonės“. Įvardinkite vardus tų, kurie atstovauja šiai taikos idėjai ir daro kažką mūsų šalyje. Įvardykite bent vieną, kuris nepabėgo iš šalies. Įvardykite, ateisime ir paklausime su revolveriu“, – dar kartą pagrasino įniršęs Solovjovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(25)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: