Maskva išeis iš proto. Skelbiama apie grandiozinę aferą: „Dabar galima smogti Rusijos teritorijai be jokių atsakomųjų veiksmų“  (3)

Didžiulė korupcija vėl kiša Rusijai koją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad dėl rangovų sukčiavimo Rusijos balistinių raketų išankstinio perspėjimo sistemai buvo plačiai naudojami netinkami užsienyje pagaminti komponentai, dėl ko ji tapo beveik niekinė.

„VČK-OGPU“ „Telegram“ kanalas, atskleidžiantis pareigūnų, oligarchų, gangsterių, valdžios atstovų paslaptis, praneša, kad netrukus kils skandalas dėl sukčiavimo keičiant komponentus, dėl kurio, kaip teigiama, buvo paralyžiuoti Rusijos išankstinio perspėjimo radarai. Tokios aferos buvo plačiai paplitusios Rusijos kariniuose pirkimuose, dažnai su korumpuotų pareigūnų sąmokslu.

Pasak „VČK-OGPU“, „jau kelerius metus V. Putinas gauna daugybę pranešimų apie apgailėtiną Rusijos išankstinio perspėjimo sistemos padėtį“.

Visi patikinimai apie „ištisinio radiolokacinio lauko patikimumą“ ir aukštus radiolokacinės sistemos „Voronež“ ankstyvojo perspėjimo detektorių taktinius ir techninius parametrus pasirodė esą nepagrįsti, rašoma „VČK-OGPU“ pranešime.

Teigiama, kad didžioji dalis komponentų, kaip įprasta, buvo įsigyta užsienyje, o prisidengiant brangių tranzistorių, apsaugotų nuo trukdžių ir radiacijos, įsigijimu, radaro smegenys buvo aprūpintos pigiomis detalėmis, netinkamomis kariniams tikslams. Tai leido turėti didžiulę pelno maržą, tūkstantis įvairių rūšių radijo komponentų buvo perkama už centus, o sąskaitos faktūros išrašomos po kelis šimtus dolerių.

 

Pasak šaltinio, dabar rezultatas yra toks, kad Rusija turi nestabilius radarus, kurie suteikia „galimybių langą“ smogti į Rusijos teritoriją be atsakomųjų smūgių, rašoma „VČK-OGPU“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(276)
(7)
(269)

Komentarai (3)