„Jie padarė didžiulę klaidą. Tai kainuos labai brangiai“  ()

Kremliaus desakralizacija: Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas paaiškino didžiulę Rusijos klaidą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bepiločio orlaivio ataka prieš Kremlių gali būti Rusijos slaptųjų tarnybų darbas. Tačiau, kad ir kokio tikslo jie siektų, smūgis į „Maskvos širdį“ gali turėti lemtingų pasekmių Rusijai.

Apie tai „24 kanalui“ papasakojo 1-osios atskirosios specialiosios paskirties brigados, pavadintos Ivano Bohuno vardu, karininkas Tarasas Berezovecas.

Pasak jo, jei už šios atakos slypi Rusijos specialiosios tarnybos, jos padarė kritinę klaidą, kuri Rusijai gali kainuoti labai brangiai.

Po šio įvykio Maskvoje vis tiek ruoštasi Pergalės paradui. Vladimiro Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas sakė, kad prezidentas parade vis tiek dalyvaus ir sakys kalbą. Tačiau kartu neneigia, kad Kremlius panikuoja dėl galimų gegužės 9-osios įvykių. Nacionalinės gvardijos pareigūnams išduoti antidronai ir žiūronai.

„Nežinau, ar tai jiems padės. Arba būtų geriau, jei jiems tuo atveju būtų duotos sauskelnės. Tiesa ta, kad priešas yra nesaugus ir tai yra labai gerai. Nes jie suprato, kad nevaldo savo oro erdvės. Ir net šventoji Maskva, aplink kurią sovietų armija pastatė vadinamąjį „oro gynybos žiedą“, dabar tapo labai pažeidžiama“, – pabrėžė Tarasas Berezovecas.

Kas stovi už drono atakos prieš Kremlių? Ar pačios Rusijos slaptosios tarnybos, ar nepatenkinti oligarchai, ar Vladimiro Putino aplinkos pareigūnai, ar Ukrainos specialiosios tarnybos (kaip mano Rusija), – Putinas yra pažemintas. Juk niekas niekada negalėjo smogti būtent šventajam Kremliui.

 

„Jei jie patys tai padarė, padarė didžiulę klaidą. Įvyko Kremliaus desakralizacijos aktas. Rusams ir RF „mažosioms tautoms“, svajojančioms išsivaduoti iš Rusijos jungo, rodo labai pavojingą pavyzdį“, – pabrėžė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas.

Toks pavyzdys galėtų įkvėpti juos kovoti už savo laisvę ir nepriklausomybę, kai Maskva praras savo galią ir gebėjimą kontroliuoti situaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(0)
(98)

Komentarai ()