„Karas prasidėjo prieš Rusiją“. Ką Putinas pasakė gegužės 9 dienos parade (Video)  ()

Rusijos prezidentas Raudonojoje aikštėje pareiškė, kad Rusijos Federacijai nedraugiškų tautų nėra, o rusai neva didžiuojasi „specialiosios karinės operacijos“ dalyviais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas tradiciškai pasakė iškilmingą kalbą Raudonojoje aikštėje Maskvoje prieš gegužės 9-osios paradą.

Savo kalbos pradžioje Putinas kreipėsi į Rusijos ir Ukrainos karo, kuris Rusijoje vadinamas „specialia karine operacija“, veteranus, kariškius ir dalyvius.

„Fokus“ skelbia pagrindines tezes iš Rusijos prezidento kalbos:

  • „Didžiuojamės „specialiosios karinės operacijos“ dalyviais – nuo ​​jūsų priklauso šalies saugumas, nuo jūsų priklauso valstybingumo ateitis“.
  • „Ir vėl prasidėjo tikras karas prieš mūsų Tėvynę. Bet mes atsilaikėme prieš tarptautinį terorizmą, ginsime Donbaso gyventojus, užtikrinsime savo saugumą“.
  • „Rusijai nėra nedraugiškų ar priešiškų tautų nei Vakaruose, nei Rytuose. Mes norime matyti taikią, laisvą ir stabilią ateitį“.
  • „Bet kokia viršenybės ideologija iš prigimties yra šlykšti, nusikalstama ir mirtina“.
  • „Vakarų globalistų elitas, kaip ir anksčiau, primygtinai reikalauja savo išskirtinumo, persekioja žmones ir skaldo visuomenę, provokuoja kruvinus konfliktus ir perversmus. Jie pamiršo, kas nugalėjo nacius, kas nepagailėjo savo gyvybės dėl Europos laisvės“.
  • „Jie sėja neapykantą, rusofobiją, agresyvų nacionalizmą. Taip pat griauna tradicines šeimos vertybes, kurios daro žmogų žmogumi. Ir visa tai tam, kad diktuotų ir primestų žmonėms savo valią, teises ir taisykles. Ir iš esmės tai yra apiplėšimo, smurto ir slopinimo sistema“.
  • „Matome, kaip griaunant paminklus sovietų kariams, kuriamas nacių kultas. Nugalėtojų kartos įžeidimas taip pat yra nusikaltimas“.
  • „Nėra nieko pasaulyje stipresnio už mūsų meilę Tėvynei!“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(51)
(-48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()