„Pamatysite katastrofiškus įvykius“. Kas prasidėjo prie Bachmuto  ()

Mychailo Podoliakas pakomentavo Ukrainos puolimo veiksmus Bachmuto kryptimi. Pasak jo, šie veiksmai vyksta prieš ilgai lauktą ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-15 „Pamatysite katastrofiškus įvykius“. Kas prasidėjo prie Bachmuto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentūros kanceliarijos vadovo patarėjas pažymėjo, kad Ukraina jau pasinaudojo iniciatyva Bachmute. Tačiau jis pabrėžė, kad Ukrainos teritorijų išlaisvinimas niekada nebus lengvas.

Patarėjas pabrėžė, kad taktiniai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmai nereiškia, kad „Bachmutas rytoj bus pilnai išvaduotas“. Jo nuomone, sunkios kovos prie miesto-tvirtovės tęsis, o Rusijos koviniai pajėgumai ir toliau kris.

„Plačiąja prasme Bachmutas yra durys, atveriančios Ukrainai duris sėkmingai pradėti kontrpuolimą“, – sakė Podoliakas.

Be to, jis teigė, kad kontrpuolimas nėra tik „vienkartinis įvykis, kuris prasidėjo šiandien ir baigsis rytoj“. Tai didžiulis skaičius vietinių veiksmų, kuriuos Ukrainos pajėgos jau atliko per tam tikrą laikotarpį.

Patarėjas pažymėjo, kaip mato Rusijos armijos ateitį.

Podoliakas sakė, kad artimiausiu metu visas pasaulis išvys „katastrofiškus įvykius, ištikusius Rusijos armiją“. Anot jo, rusai bus priversti labai greitai palikti okupuotas mūsų šalies teritorijas.

 

„Mitas apie Rusijos armijos stiprumą, taip ilgai gąsdinęs Europą, pagaliau išsklaidytas“, – tikino jis.

Galiausiai patarėjas pasiūlė, kada okupantai atliks kitus „geros valios gestus“. Jis tiki, kad tai bus „karštas pavasario-vasaros sezonas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()