„Ilgai kentėsite“. Lukašenka oficialiai skelbia, kas jam nutiko gegužės pradžioje  ()

Baltarusijos vadovas apie tai pareiškė gegužės 23 dieną susitikime su pareigūnais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-25 „Ilgai kentėsite“. Lukašenka oficialiai skelbia, kas jam nutiko gegužės pradžioje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

68 metų Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka pakomentavo gandus apie savo sveikatą. Jis patvirtino, kad susirgo gegužės pradžioje.

Baltarusijos vadovas apie tai pareiškė gegužės 23 dieną susitikime su pareigūnais.

Lukašenka tikina, kad kažkur pasigavo adenovirusinę infekciją, tai yra sirgo SARS. Tuo pačiu metu, nepaisant užkrečiamos ligos, jis aktyviai judėjo po šalį ir ne tik.

„Jei kas nors galvoja, kad ruošiuosi mirti, nusiraminkite. Nusiraminkite! Tai ne kas kita, kaip tuščios kalbos mesendžeriuose ir telegram kanaluose. Adenovirusas. Nieko baisaus, (...) išgyti reikia trijų dienų. Bet aš neturėjau galimybės gydytis: tai į Maskvą, tada į Leningradą, tai į subbotnikus, tai į Gardiną nutempė mane,  aikštėje teko glėbesčiuotis su merginomis, tai į Gomelį... Na ir susikaupė. Aš mirti nesiruošiu. Ilgai kentėsite su manimi“, – sakė Baltarusijos diktatorius.

Apie Lukašenkos sveikatos problemas žmonės pradėjo kalbėti gegužės 9 d., kai jis pasirodė Raudonojoje aikštėje kariniame parade, blogai atrodantis ir sutvarstyta ranka. Diktatorius greitosios pagalbos automobiliu išvažiavo iš Maskvos anksčiau nei numatyta tvarka. Be to, pirmą kartą per dešimtmečius, būdamas valdžioje jis nesakė kalbos Pergalės dienos proga Minske.

 

Informacija apie SARS kelia daug klausimų. Žinoma, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas bijo virusų, todėl pas jį įleidžiami tik tie žmonės, kurie savaitę praleido karantine. Labai abejotina, ar A. Lukašenkai su adenovirusine infekcija būtų leista jį pamatyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(28)
(-20)

Komentarai ()