„Įdomus reiškinys“. Belgorodo srities gyventojai palaiko sukilėlius ir papildo jų gretas  ()

Ukrainos žvalgybos duomenimis, vietos gyventojai Belgorodo srityje bėgo ne nuo „Rusijos savanorių korpuso“ ir „Rusijos laisvės“ legiono kovotojų, o nuo Rusijos ginkluotųjų pajėgų oro ir artilerijos antskrydžių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-25 „Įdomus reiškinys“. Belgorodo srities gyventojai palaiko sukilėlius ir papildo jų gretas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Partizanai susidūrė su įdomiu reiškiniu Belgorodo srityje – dideliu vietinių gyventojų lojalumu „Rusijos laisvės“ ir „Rusijos savanorių korpuso“ legionų kovotojams. Apie tai gegužės 24 d. televizijos kanalo „Laisvė“ eteryje sakė Ukrainos gynybos ministerijos GUR atstovas Andrijus Jusovas.

Anot jo, prie sukilėlių jau prisijungė nemažai žmonių Belgorodo srityje.

„Kremlius susidūrė su įdomiu reiškiniu – dideliu vietinių gyventojų lojalumu sukilėliams, „Rusijos savanorių korpuso“, „Rusijos laisvės“ legiono atstovams. Vietiniai gyventojai dažniausiai bėgo ne nuo jų, bet nuo reguliariosios armijos ir Rusijos Federacijos gynybos ministerijos oro ir artilerijos smūgių“, – sakė Jusovas.

Jis pridūrė, kad dalis sukilėlių yra Rusijos Federacijos teritorijoje, o tinklas toliau vystosi. Jis pabrėžė, kad Rusijos propagandistai nežino, kaip komentuoti esamą situaciją.

 

„Iš tiesų, tai yra Rusijos piliečių veiksmai, tai yra Rusijos, galima sakyti, patriotai, kurie galvoja apie savo šalies ateitį ir supranta, kad su nusikalstamu Putino ir jo bendrininkų režimu Rusijoje negali būti normalios ateities. Yra pagrindo manyti, kad geografija taip pat plėsis, o dalyvių skaičius augs“, – prognozuoja Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(0)
(82)

Komentarai ()