[ŽT] Rusija trimituoja apie sunkų Zalužno sužalojimą. Danilovas skelbia pranešimą  ()

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius teigia, kad vakar ryte Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas dalyvavo susitikime su Zelenskiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas sureagavo į Rusijos skelbiamas žinias apie tariamą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno sužalojimą. Rusijos žiniasklaidos priemonės skelbia, kad Zalužnas netoli Chersono gegužės pradžioje patyrė labai sunkių galvos sužalojimų, todėl jau kurį laiką nėra matomas viešumoje. Rusijos žurnalistai teigia, kad tai sužinojo iš patikimų, situaciją gerai žinančių šaltinių ir Zalužno būklė gali būti kritinė.

Rusijos propagandistė Olga Skabejeva savo kanale „Telegram“ irgi skelbė „RIA Novosti“ informaciją, kad Zalužnas buvo sužeistas per raketos smūgį vadavietei netoli Chersono gegužės pradžioje.

 

Danilovas savo „Twitter“ paskyroje paskelbė kitokią informaciją - jis teigia, kad vakar ryte įvyko Vyriausiojo vado štabo posėdis. Zalužnas kalbėjosi ir su prezidentu Volodymyru Zelenskiu.

(36)
(0)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: