„Tai ne Rusijos armija. Baisu, ką jie padarys.“ Vietiniai pašiurpę, kas pakeitė sudaužytą 155 brigadą  ()

„Prasidės nauja plėšimų ir teroro banga“, – prie Vuhledaro buvo dislokuoti „ypatingi“ Rusijos Federacijos kariai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotų Volnovachos regiono kaimų gyventojai praneša apie Rusijos Ramiojo vandenyno laivyno 155-osios atskirosios brigados, dislokuotos Vuhledaro kryptimi, rotaciją.

Anot „Telegram“ kanalo „Volnodumetz“, būtent ši brigada nuo 2022 m. vasario 24 d. mažiausiai tris kartus neteko daugiau nei 40 % savo personalo ir išvyko į užnugarį papildyti savo komplektacijos.

„Dabar dalis 155-osios brigados dalinių išvyksta Mariupolio link, o į jų vietą atvyksta kai kurie kiti daliniai, o tai vietos gyventojų nedžiugina, nes prasidės nauja plėšimų ir teroro banga“, – rašo kanalas.

Anot kaimų gyventojų, gegužės pradžioje jie sulaukė naujų rusų dalinių, kurie gerokai skyrėsi nuo Rusijos Federacijos reguliariosios armijos karių. Iš pradžių daugelis manė, kad jie yra mobilizuoti, bet dėl okupantų elgesio ypatumų priėjo prie išvados, kad kaimuose atsirado buvusių rusų kalinių. Galbūt tai buvo „Wagner“ samdiniai.

 

„Dabar ši zekų gauja pamažu juda Vuhledaro link. Apylinkės gyventojai taip pat gauna informaciją apie padidėjusį kai kurių Rusijos karių judėjimą iš Dokučajevsko į Novotroicokę ir toliau. Naujų rusų dalinių atvykimas taip pat fiksuojamas Volnovachoje“, – pažymi kanalo autoriai.

Greičiausiai įsibrovėliai taip sustiprina savo pozicijas naujomis jėgomis, kad atremtų galimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(61)
(-51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: