[ŽT] Solovjovas reikalauja Kremliaus radikalių priemonių prieš Girkiną (Video)  ()

Solovjovas reikalauja, kad Igoris Girkinas-Strelkovas būtų pasodintas į kalėjimą už Rusijos armijos kritiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas kreipėsi į Rusijos valdžią, prašydamas pasiųsti Igorį Girkiną-Strelkovą į kalėjimą. Savo laidos eteryje Solovjovas sakė, kad už Rusijos kariuomenę diskredituojančius pareiškimus įkalinami paprasti tinklaraštininkai, o štai Girkinas išsisuka nuo bausmės už aršią Putino, kariuomenės ir Rusijos valdžios kritiką.

„Kažkoks niekšelis, laikantis save kariu, gali skelbti ką nori. (...) Už kariuomenės diskreditavimą jis turėjo jau seniai sėdėti kalėjime!“ – kalbėjo propagandistas.

Savo ruožtu Girkinas savo „Telegram“ kanale paskelbė atsakymą, kuriame kritikavo Solovjovo, kuris nebando reikalauti bausmės „Wagner“ lyderiui Prigožinui, selektyvumą. Girkinas mano, kad Solovjovas bijo Prigožino, nes juk šis turi ginkluotąsias pajėgas ir šiaip yra baisus žmogus.

 

Iš tikrųjų, Girkinas šioje vietoje yra bent iš dalies teisus. Niekas taip nediskredituoja Rusijos pajėgų kaip Prigožinas - jis atvirai kritikuoja ir įžeidinėja ne tik reguliariąją Rusijos kariuomenę, bet ir Gynybos ministeriją, patį Sergejų Šoigu ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą. Tačiau Solovjovas bausmės Prigožinui neieško.

(15)
(2)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: