„Mes tikrai pamišę.“ Arestovičius skelbia, ką padarys SBU ir Ukrainos žvalgyba (Video)  ()

Po dar vieno Rusijos Federacijos bandymo raketomis atakuoti Kyjivą Ukrainos žvalgybos vadovas Kyrylas Budanovas pareiškė, kad okupantai labai greitai dėl to pasigailės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bus kažkas įdomaus“, – apie užtikrintą K. Budanovo kreipimąsi į rusų okupantus kalbėjo O. Arestovičius.

Gegužės 28 d., Kyjivo dieną, Rusija miestą užpuolė raketomis ir bepiločiais orlaiviais, dėl ko nedelsiant sureagavo Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas, Ukrainos gynybos ministerijos atstovas Kyrylas Budanovas. Jis paskelbė vaizdo žinutę įsibrovėliams, kurioje sakė: „Jūs labai greitai dėl to gailėsitės. Tuojau visi viską pamatys“.

Ukrainos žvalgybos vadovo pareiškimas tapo viena iš temų bendroje Marko Feigino ir Oleksejaus Arestovičiaus diskusijoje, kurios įrašą galima peržiūrėti O. Arestovičiaus „YouTube“ kanale.

Pirma, Rusijos opozicijos lyderis Markas Feiginas prisiminė, kad K. Budanovas dažniausiai tuščiai nešneka, o po visų tokių jo pasisakymų visada seka kažkokie sprogdinimai, statulėlių įteikimas ir pan.

Analitikas atkreipė dėmesį ir į tai, kad ukrainiečių žvalgyba veikia gana drąsiai, ir tai pastebi daugelio šalių karo ekspertai.

 

Kaip toli viskas gali nueiti? M. Feiginas su tokiu klausimu kreipėsi į pašnekovą. „Faktas yra tas, kad mes tikrai pamišę, bet gerąja prasme, - atsakė O. Arestovičius. - Bet tuo pat metu esame adekvatūs. Kovojame, laikydamiesi karo taisyklių ir papročių“.

Tuomet analitikas patvirtino, kad Ukrainos žvalgybos ir SBU operacijos iš tiesų yra labai drąsios ir „kartais vaikinai neatsižvelgia į galimą riziką“. „Todėl kažkas atsitiks. Ir bus įdomu“, – trumpą prognozę pateikė O. Arestovičius.

 

Tuomet buvęs OPU patarėjas pareiškė, kad pagrindinis Ukrainos tikslas – nė vieno V. Putino kario Ukrainos žemėje, karo nusikaltėlių ekstradicija ir reparacijos. Ukrainos valdžios struktūra ir diplomatija tai pasieks visomis turimomis priemonėmis.

„Viskas bus gerai, – sakė O. Arestovičius. – Izraeliečiai mums ploja. Uždaro bendravimo metu prisipažįsta, kad to iš mūsų nesitikėjo. Sako, kad mes tikrai darome tokius drąsius dalykus, apie kuriuos net jie negalėjo net pasvajoti. O Izraelio specialiosios tarnybos taip pat labai drąsios“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: