[ŽT] „Visuotinė mobilizacija.“ Prigožinas skelbia apie grandiozinį karą  ()

„Wagner“ lyderis vėl prognozuoja, kad „bus sunkus karas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmuto užėmusio „Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas vėl kalba apie visuotinę mobilizaciją Rusijoje, kuri, jo nuomone, yra neišvengiama. Jis siūlo ją skelbti dabar, kad mobilizuotieji turėtų laiko pasiruošti vykstančiam karui.

„Galima pasiekti Kyjivą, jei dabar sutelksime visą visuomenę, įjungsime visą amunicijos, ginklų, visko, ko reikia, gamybą, sukursime planinę amunicijos gamybą, paskelbsime visuotinę mobilizaciją... Nes kai paskelbsime mobilizaciją, mobilizuotieji galės pasiruošti ir tada eiti į frontą. Todėl reikia paskelbti dabar... Jei mes kovosime toliau - o mes kovojame toliau - tai turime skelbti mobilizaciją dabar ir pritraukti žmones bent jau mokymams“, – žiniasklaidai šaukė Prigožinas.

Prigožinas prognozuoja, kad „bus sunkus karas“ prieš Ukrainą, bet nežino, kiek jis tęsis. Jis teigia, kad Rusijai Donbasą įmanoma užgrobti per 1,5–2 metus, bet šiuo metu rusai neturi galimybių to padaryti.

 

Tai yra mano prognozė, jei mes tai darysime teisingai. Jei duosite mums 200 000 žmonių, tai Donbaso išvadavimas užtruks 1,5-2 metus“, - sakė Jevgenijus Prigožinas.

(1)
(30)
(-29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: