„Tai jau nebe Rusija. Reikia bombarduoti.“ Prasideda beprotybė (Video)  ()

Rusijos Valstybės Dūmos deputatas ir atsargos generolas leitenantas Andrejus Gurulevas pasiūlė iš oro subombarduoti Rusijos Šebekino miestą. Ten vykstantys įvykiai esą atitraukia dėmesį nuo kautynių Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-03 „Tai jau nebe Rusija. Reikia bombarduoti.“ Prasideda beprotybė (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį pareiškimą Gurulevas paskelbė propagandisto Vladimiro Solovjovo laidoje gegužės 31 d. Atitinkamą vaizdo įrašą išplatino Ukrainos aktyvistas Serhijus Sternenko.

 „Nieko neįprasto. Tiesiog Rusijos generolo pavaduotojas ragina bombarduoti Šebekino miestą, nes tai nebėra Rusija“, - rašė aktyvistas.

Vaizdo įraše rusų generolas sakė, kad jie visai negaili sviedinių apšaudymui. Jis neva supranta kodėl tai tai vyksta – kažkas tiesiog nori nukreipti dalį įsibrovėlių pajėgų į Rusiją, būtent į Belgorodo pusę.

Nepaisant nerimą keliančių įvykių Rusijos teritorijoje, Gurulevas įsitikinęs, kad įsibrovėliai vis dar sugeba duoti „galingą atkirtį“. Generolas rado nuostabų sprendimą įsibrovėlių problemoms – smogti Šebekinui.

Atsakydamas Solovjovas ėmė skųstis, kad Ukraina rusams kelia problemų. Jo nuomone, armiją perkelti į Belgorodo sritį apskritai nereikia. Neva vietiniai „vyrai“ su ginklais susidoros su rusų savanorių junginiais.

 

Taip pat, propagandisto teigimu, po beveik pusantrų metų nesėkmingų bandymų Rusijai reikia užimti Charkivo „guberniją“. Reikėtų pažymėti, kad tuo metu, kai Charkivo sritis buvo gubernija (egzistavo Ukrainos sudėtyje 1918-1925), ji, be kita ko, apėmė Belgorodo srities žemes, įskaitant patį Belgorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()