[ŽT] Jau 5 milijonai peržiūrų! Močiutė iš Bachmuto sprogdina socialinius tinklus (Video)  ()

74 metų Bachmuto gyventoja Liuba sukūrė naują „TikTok“ tendenciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

74 metų Bachmuto gyventoja Liuba sukūrė naują „TikTok“ tendenciją po klausimo „Ar fotografuosi sprogimus?“. Vaizdo įrašas, kuriame ji ramiai aprodo smūgių pasekmes savanoriui, sulaukė daugiau nei 5 milijonų peržiūrų.

Remiantis TSN istorija, virusinio vaizdo įrašo herojė visai neseniai buvo evakuota į Charkivą, kai sviedinys pataikė į jos ir jos vyro namus Bachmute.

„Mes įėjome į rūsį, aš parodžiau jį. Ir tik išėjome iš rūsio ir atskrido gulbės žąsys. O aš iš karto ir sakau, einam, parodysiu sprogimus“ – pasakoja moteris.

Moters žodžiai tapo nauja „TikTok“ tendencija, internete ji buvo praminta „močiute iš Bachmuto“. Moteris užkariavo vartotojus savo ramybe.

Gimtajame mieste Liuba organizavo maisto dalijimą, koordinavo savanorių darbą ir padėjo sužeistiesiems. Moters vyras Vladimiras pasakoja, kad kartu pragyveno 52 metus, jiems gyvenant Bachmute jis labai nerimavo dėl Liubos gyvybės.

 

Dabar pora gyvena Charkive, savanoriai ir rūpestingi žmonės, ypač Liubos „gerbėjai“ socialiniame tinkle, padėjo įsikurti naujoje vietoje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(0)
(102)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: