[ŽT] Putinas skubiai perkėlė tiesioginę liniją su rusais. Kremlius skelbia priežastį  ()

Ukrainos kontrpuolimas pakoregavo V. Putino planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius įsitikinęs, kad ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas jau prasidėjo ir kasdien įgauna pagreitį, todėl V. Putinas atšaukia tiesioginę liniją su rusais, kol mūšio lauke nebus bent kiek aiškumo. Tiesioginė linija turėjo įvykti vasaros pradžioje, tačiau prieš kelias savaites nuspręsta ją perkelti, informuoja „The Moscow Times“.

Vienas iš Kremliaus pareigūnų teigė, kad greičiausiai V. Putino susitikimas su žmonėmis įvyks 2023 metų lapkritį arba jau gruodį. Kremlius pripažino, kad dėl padėties Ukrainoje pakoregavo V. Putino planus. Dabar yra visiškas netikrumas ir būtina suprasti, kuo baigsis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas.

Tuo pat metu Kremlius nori užmegzti tiesioginį ryšį su žmonėmis prieš prasidedant prezidento rinkimų kampanijai. Gruodį VRK turėtų paskelbti lenktynių dėl prezidento postą pradžią. Patys rinkimai vyks 2024 metų kovo 17 dieną. Kremlius nori deleguoti Putiną eilinei kadencijai.

 

Pagrindinė Putino žinia bus principas „buvo – tapo – bus“. Kol Rusijos Federacija skelbia apie kontrpuolimo pradžią, Kyjive sakoma, kad jis dar neprasidėjo.

Dar birželio 4 d. Jake'as Sullivanas prognozavo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos kontrpuolimo metu išlaisvins „strategiškai svarbią teritoriją“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: