[ŽT] Iš kur Rusija gauna raketų? Ihnatas skelbia grėsmingą žinią  ()

Prieš kelis mėnesius Ukrainos karinė vadovybė pažymėjo, kad priešo raketų atsargos mažėja, todėl Rusija gali surengti tik 2–3 didelio masto atakas. Tačiau apšaudymas tęsiasi iki šiol.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Oro pajėgų pranešėjas Jurijus Ihnatas paaiškino, kad Rusija rado būdą, kaip apeiti sankcijas ir toliau apšaudyti Ukrainos miestus. „Deja, Rusija gauna komponentų. Deja, ji tęsia gamybą,“kalbėjo oro pajėgų pranešėjas.

Jis priminė, kad rusai neturi daug didelio tikslumo tolimojo nuotolio raketų „Ch-101“, „Iskander-M“, „Iskander-K“, „Kalibr“, „Kinžal“. Rusija išnaudojo savo geriausias raketas atakuodama Ukrainos infrastruktūrą.

„Tačiau pavasarį buvo trumpa pauzė, kai priešas padidino gamybą. Ir jau, remiantis naujais žvalgybos duomenimis, jie turi daugiau „Kinžal“ ir „Kalibr“, – sakė Ihnatas.

 

Jis mano, kad Rusija rado būdą apeiti sankcijas ir gauna technologinius dalykus, kurių negali pasigaminti: mikroschemas, lustus, puslaidininkius. Tam Rusija pasitelkia jai draugiškas šalis.

„Todėl tikiuosi, kad Rusija bus prispausta sankcijų. Jeigu sankcijos veiks kompleksiškai ir bus kontroliuojamos, Rusija gali būti pastatyta į vietą“, – pabrėžė Ihnatas.

(22)
(2)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: