„Kovojo su JAV jūrų pėstininkais, užėmė Zelenskio automobilį.“ Internetas ūžia, ką darė kinas, apsimetęs „kadyrovcu“ (Foto, Video)  ()

Kinai apgavo rusus už pinigus ir tuo pačiu parodė, kaip „kadyrovcai“ gali montuoti vaizdo įrašus apie Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Henano provincijos (Kinija) gyventojas nusprendė sukurti asmeninį tinklaraštį, siekdamas jį reklamuoti ir taip savo prenumeratoriams pardavinėti prekes iš Kinijos, įskaitant degtinę ir medų.

Vyriškis apsimetė „kadyrovcu“, vardu Baoer Kečati, ir neuroninio tinklo pagalba parodė save kaip karo veiksmų Ukrainoje dalyvį, informuoja „Ukraina 365“, remdamasis šaltiniu „Sixth Tone“.

Neuroninio tinklo pagalba kinas ne tik pakeitė išvaizdą, bet net iškraipė savo balsą. Vyriškis aiškiai parodė, kaip be problemų „kadyrovcai“ lygiai taip pat galėjo filmuoti inscenizuotus vaizdo įrašus apie mūšius Ukrainoje.

Prenumeratoriams jis papasakojo, kaip kovojo su JAV jūrų pėstininkais, užėmė atomines elektrines Ukrainoje (tačiau kaip pavyzdį nurodė neegzistuojančią Charkivo atominę elektrinę. Jos statyba buvo įšaldyta dar sovietiniais laikais 1986 m.), demonstravo tariamai paimtus ginklus, taip pat pozavo „Zelenskio konfiskuoto automobilio“ fone.

 

 

Paprasčiau tariant, vyras sukūrė vaizdo įrašus, kurie jo prenumeratoriams iš Rusijos Federacijos tikrai patiko.

Kinas dabar „Douyin“ kanale (kinų „TikTok“ atitikmuo) turi 400 000 prenumeratorių. Sulaukęs daug dėmesio, kinas atidarė savo internetinę parduotuvę ir pradėjo prekiauti prekėmis.

Kai tik kinas buvo pagautas meluojant, jo kanalas iškart buvo uždarytas. Tačiau per šį laiką jam pavyko parduoti 210 prekių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(4)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: