„Tai karstas ant vikšrų.“ Vokiečių ekspertas skelbia katastrofišką T-90M likimą (Video)  ()

Vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip rusų tanką T-90M sunaikina ukrainiečiai, sukėlė atgarsį socialiniuose tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje aiškiai matyti, kaip tiesioginis BONUS/SMArt šaudmens pataikymas į tanką T-90M sukėlė rusų tanko ir visos įgulos žūtį. Sviedinys sukėlė gaisrą tanko amunicijos skyriuje – per kelias sekundes visą kovinį skyrių apėmė liepsnos ir sudegino 2 iš 3 įgulos narių.

Vienintelis vaizdo įraše užfiksuotas išgyvenusysis išlipo iš transporto priemonės, patyręs sunkius nudegimus. Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje aiškiai matyti, kad jo drabužiai apdegę, greičiausiai jis taip pat netrukus mirė.

Komentuodamas vaizdo įrašą savo „Twitter“ puslapyje vokiečių karo ekspertas, rašantis slapyvardžiu „Tendar“, pasmerkė rusų tankus, pavadindamas juos karstais ant vikšrų.

„Paprastai stengiuosi nerodyti žiaurių vaizdo įrašų, bet šiuo atveju turiu pasakyti svarbų dalyką. Nesvarbu, ar tai T-72, T-80, T-90, ar jų dariniai. Sovietų / rusų gamybos tankai, skirtingai nei jų vakarietiški analogai, yra ginkluoti karstai ant vikšrų, pasižymintys žemu išgyvenimo lygiu pataikius, todėl galite skelbti apgadintų „Leopard“ tankų nuotraukas, kiek norite, bet galime būti tikri, kad ukrainiečių įgulos išgyveno ir gaus kitą tanką. Rusų įgulos dabar virto pelenais, tiesiogine prasme tręšiančiais Ukrainos žemę. Štai kodėl buvo svarbu tiekti vakarietiškus tankus“, - rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(0)
(82)

Komentarai ()