[ŽT] Tokio Prigožino dar nematėte. Internetą sprogdina netikėta „Wagner“ vado nuotrauka (Foto)  ()

Socialiniuose tinkluose plinta nuotrauka su Jevgenijumi Prigožinu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-15 [ŽT] Tokio Prigožino dar nematėte. Internetą sprogdina netikėta „Wagner“ vado nuotrauka (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė nuotrauka su Jevgenijumi Prigožinu, daryta kažkokiame lauko barake. Joje samdinių vadas sėdi su trumpikėmis ir marškinėliais ant lovos, praneša „24 kanalas“.

Iš samdinių vado juokiamasi

Nuotrauką su Prigožinu  savo tinklaraštyje išjuokė Ukrainos tinklaraštininkas Serhijus Sternenko

„Baltarusijoje buvo pastebėtas kažkoks plikas vyras su trumpikėmis. Jie sako, kad jis paklausė, kur yra amunicija, ir paprašė parodyti 4 pozicijas“, – rašė tinklaraštininkas.

Prigožino nuotrauka prajuokino ir kitus socialinių tinklų vartotojus. Kai kas teigė, kad jis prašo Rusijos diktatoriaus atsiųsti jam drabužių. Kitas juokavo, kad Baltarusijoje samdinių vadas buvo įkurdintas ne viešbutyje, o barake. O dar vienas prisiminė absurdiškus Kremliaus propagandos kūrėjus ir pavadino jį „berniuku su trumpikėmis“.

Kur ir kada daryta ši nuotrauka?

Šiuo metu yra 2 versijos. Pirmosios teigimu, nuotrauka galėjo būti daryta likus 12 dienų iki nesėkmingo maišto Rusijoje. Remiantis teorija, originalios nuotraukos metaduomenyse buvo data. Būtent tariamai birželio 12 d., 7.24 val.

Tačiau Prigožinas galėjo būti nufotografuotas net ir po jo nesėkmingo maišto. Taip teigia antroji versija, pagal kurią nuotrauka daryta naujoje „Wagner“ stovykloje Baltarusijos teritorijoje. Šis palapinių miestelis buvo sukurtas specialiai „vagneriečiams“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(16)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: