„Šlovė Putinui! Ukraina – po velnių!“ Lenkijoje užpulta ukrainietė su 3 vaikais. Skelbiama, kuo baigėsi  ()

Neblaivūs vyras ir moteris autobusų stotelėje užpuolė 45 metų ukrainietę su trimis vaikais. Užpuolikų ieško policija, jiems gresia treji metai nelaisvės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „Nowa Trybuna Opolska“.

45 metų Nadia iš Ternopilio nuolat gyvena Lenkijoje ir dirba valytoja. Dabar pas ją atostogauti atkeliavo trys 8, 10 ir 13 metų vaikai.

Agresyvią 25-27 metų porą moteris pastebėjo liepos 6-osios vakarą, kai su vaikais keliavo autobusu. Neblaivus vyras ir moteris pastebėjo, kad Nadia ir vaikai kalba ukrainietiškai. Kai ukrainiečiai išlipo stotelėje, užpuolikai iššoko paskui juos ir užtvėrė jiems kelią.

„Ar jūs ukrainiečiai?“, „Putinas jus sudraskys“, – šaukė moteris. „Ukrainietiška višta“, – antrino jos vyras.

Pora užtvėrė šeimai kelią, paskui pastūmė ukrainietę ir nuėjo į parduotuvę nusipirkti alkoholio.

Nadia iškvietė policiją. Kol šeima laukė patrulio, užpuolikai grįžo. Vyriškis mojavo buteliu ukrainietės akivaizdoje ir šaukė „Šlovė Putinui! Ukraina – po velnių!“. Tada jis parodė jai vidurinį pirštą ir su savo mergina įsėdo į kitą autobusą.

 

Dabar teisėsaugininkai ieško užpuolikų. Už nacionalinį įžeidimą jiems gresia iki 3 metų už grotų. Tikimybė susirasti porą gana didelė – ir autobuse, ir parduotuvėje, kurioje pirko degtinę, yra stebėjimo kameros.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(7)
(101)

Komentarai ()