[ŽT] Netikėtai galingas smūgis. Žuvo „legendinis brigados vadas“ (Video)  ()

„Taškentas“ žuvo Ukrainos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo Rusijos brigados vadą Denisą Ivanovą su šaukiniu „Taškentas“, kurį Kremliaus kanalai reguliariai transliavo ir vadino „legendiniu brigados vadu“. Apie mirtį pranešė Rusijos saugumo pajėgoms artimas kanalas „Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“ , remdamasis informacija iš savo šaltinio.

Remiantis gauta informacija, „Taškentas“ žuvo Ukrainos teritorijoje po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė dronu-kamikadze į automobilį, kuriame buvo rusų karininkas. Pastebėtina, kad Kremliaus propagandos televizijos kanalai reguliariai rodydavo Ivanovą savo eteryje, įskaitant propagandistės Olgos Skabejevos pokalbių laidą „60 minučių“. Internete paskelbtoje medžiagoje aiškiai matyti, kaip entuziastingai Skabejeva kalbėjo apie žuvusįjį.

Pranešime Rusijos „Telegram“ kanalas rašo, kad Ivanovas taip ir negavo Rusijos herojaus žvaigždės, o Kadyrovo „Tiktok“ vadas Delimchanovas tokį apdovanojimą turi.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: