[ŽT] Vakarai šokiruoti. Ką daro Rusija su susprogdintu Krymo tiltu  (2)

„Vakarų analitikai čia visiškai veltui ieško kažkokios logikos.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-20 [ŽT] Vakarai šokiruoti. Ką daro Rusija su susprogdintu Krymo tiltu  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos valdžia naudoja idėją uždengti Krymo tiltą nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų atakų civilių gyventojų „žmogišku skydu“: nepaisant okupantų pareiškimų apie būtinybę remontuoti konstrukcijas po antrojo sprogimo, automobilio dalis buvo paleista atbuline eiga.

„Black Sea Strategy Institute“ savo „Telegram“ kanale pažymi, kad po liepos 17 d. sprogimo viena iš eismo juostų pasislinko maždaug metru, bet nesugriuvo. Vakar įsibrovėliai sakė, kad remontui atlikti prireiks maždaug poros mėnesių, tačiau iki liepos 18 dienos sumontavo laikinus „pandusus“ ir paleido automobilius. Dėl šio sprendimo Kremlius iš tikrųjų gavo nemokamą „žmogaus skydą“: dėl atbulinio eismo, naudojama tik viena eismo juosta, tad daugybės kilometrų kamštis dabar susidaro ne tik Krymo kryptimi, kaip buvo anksčiau, bet ir žemyno kryptimi.

Pradėti eismą per susprogdintą tiltą su išstumtais tarpatramiais gali tik Rusija ir  Vakarų analitikai čia visiškai veltui ieško kažkokios logikos. Jei sugrius antroji automobilių tilto juosta, Rusijos Federacija dėl to apkaltins Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, o tilto administracija garantuotai neprisiims jokios atsakomybės už galimas aukas“, – skelbiama kanalo žinutėje.

 

Pastebėtina, kad rusai nesuvokia grėsmės laipsnio ir yra pasirengę rizikuoti savo gyvybėmis, kad atvyktų į aneksuotą teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(6)
(121)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: