[ŽT] „Šaudyti, šaudyti, šaudyti. Dabar visi pastatyti ant ausų.“ Skelbiama, ką skubiai daro JAV dėl karo Ukrainoje (Video)  (2)

Amerikiečių politikas Jurijus Raškinas pripažino faktą, kad JAV nepasirengusios užsitęsusiam karui. Ekspertas pasakojo, su kokiais iššūkiais JAV susidūrė dėl karo Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viskonsino universiteto komunikacijos dėstytojas Jurijus Raškinas patikino, kad amerikiečiai ir toliau teiks karinę pagalbą Ukrainai, tačiau jų atsargos gali baigtis. JAV valdžia pradėjo gynybos priemonių gamybą ir skubiai išleidžia ginklus ir amuniciją, kad papildytų karinius rezervus.

Vakarai nebuvo pasiruošę užsitęsusiam karui, bet nepaliks Ukrainos likimo valiai. Jurijaus Raškino interviu „24 kanalui“ galima žiūrėti „YouTube“.

Viskonsino Roko apygardos asamblėjos narys išsakė savo požiūrį, kodėl JAV vis dar neteikia Ukrainai ilgo nuotolio ATACMS raketų: „Bus įvairių rūšių ginklų, bet Jungtinės Valstijos dabar tiesiog ištuština savo atsargas. Amerikiečiai netgi perėjo prie bombų, kurių patys nenaudoja, nes mano, jog šie ginklai yra nežmoniški. Kadangi šiuo metu turi nedaug atsargų, šiuos sviedinius JAV perdavė Ukrainai.“

 

Tuomet amerikiečių politikas netikėtai paskelbė štai ką: „Situacija gana įtempta ta prasme, kad nesame pratę taip ilgai kariauti: esame įpratę lįsti, gąsdinti, o po to kiek įmanoma susidoroti su partizanais. O čia reikia šaudyti, šaudyti ir šaudyti. Ekonomika nepasiruošė, bet dabar ją atkuriame, nes JAV turi neįtikėtinų galimybių.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(3)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: