„Juoda žymė“ Girkinui. Ką daro FSB  ()

FSB siunčia signalą Girkinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius, matyt, uždegė žalią šviesą „valymui“ aršiausių Z-patriotų gretose. Baudžiamoji byla iškelta į pensiją išėjusiam GRU pulkininkui Vladimirui Kvačkovui, kuris yra kraštutinių dešiniųjų „Piktų patriotų klubo“, priklausančio Girkinui, narys.

Apie bylą prieš Kvačkovą „Klubas“ pranešė liepos 18-osios vakarą savo socialiniuose tinkluose, skelbia Dialog.UA.

Anot „zetnikų“, Kvačkovas kaltinamas skandalingu straipsniu „Dėl kariuomenės diskreditavimo“. Anksčiau straipsnis buvo taikomas represijoms prieš liberaliąją visuomenės dalį, kuri pasisakydavo už karo pabaigą. Dabar su jo pagalba baudžiami „specialiosios operacijos“ eiga nepatenkinti Z-patriotai.

„Pulkininkas Kvačkovas yra Rusijos karininkas, ir ne jis diskredituoja mūsų kariuomenę, o kiti asmenys. Represijos prieš patriotus mūsų priešo sėkmingo sabotažo fone... liudija Rusijos saugumo agentūrų nekompetenciją. „Piktų patriotų klubas“ reikalauja nutraukti mūsų bendražygio persekiojimą. Šalin rankas nuo Vladimiro Kvačkovo!“ – sakoma Girkino „klubo“ pranešime.

 

Kvačkovas yra vienas pagrindinių karo nusikaltėlio Girkino sąjungininkų. Jis įnirtingai palaiko karą, tačiau kritikuoja karinę-politinę Rusijos Federacijos vadovybę dėl jo pralaimėjimo. Pastaruoju metu „Klubo“ narių retorika tapo griežtesnė. Jie pradėjo atvirai kritikuoti silpnumą rodantį diktatorių Vladimirą Putiną, taip pat ragina jį nuversti. Byla prieš Kvačkovą taip pat gali būti interpretuojama kaip signalas grupuotės lyderiui Girkinui, kad būtų geriau, jei jis užsičiauptų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(2)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: