[ŽT] Netikėta žinia. Įvyko susidūrimas tarp „Wagner“ smogikų ir Baltarusijos pasieniečių  ()

Gomelio srities Naroulio miesto rajone Baltarusijos pasieniečiai pasitraukė iš vietovės, kad netrukdytų rusų samdinių veiklai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijoje įvyko susidūrimas tarp iš Rusijos į šalį atvykusių „Wagner“ samdinių ir vietos pasieniečių. Apie tai liepos 20 d. pranešė Nacionalinio pasipriešinimo centro atstovai.

Naroulio miesto teritorijoje prasidėjo teroristinės struktūros grupių išdėstymas. Dabar atitinkami darbai tęsiami.

Liepos 19 d. Rusijos samdiniai atliko žvalgybą netoli Diatlyko gyvenvietės, kuri yra netoli Ukrainos sienos. Šių veiksmų metu įvyko susidūrimas tarp samdinių ir Baltarusijos pasieniečių, pastarieji pasitraukė ir netrukdė Rusijos samdinių „darbui“.

Baltarusijos kariuomenė ir PMC „Wagner“ ketina rengti bendras pratybas prie Lenkijos sienų. Jevgenijaus Prigožino samdiniai ir Baltarusijos reguliariosios kariuomenės kariai parengė vietos kariuomenės mokymo ir patirties perdavimo planą. Mokymai vyks Bresto poligone. Specialiųjų operacijų pajėgų padaliniai kartu su Rusijos samdiniais vykdo mokymus ir kovines užduotis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(39)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()