„SBU nespėja. Ten visas agentų tinklas.“ Įvyko skaudus Ukrainos pralaimėjimas. Skelbiama, kas nutiko (Video)  ()

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko pakomentavo dar vieną naktinę raketų ataką Odesoje, nurodydamas nesėkmės priežastis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklaraštininkas Aleksandras Kovalenko prisiminė, kad kai kurie miestai kenčia nuo raketų teroro dėl to, kad ten yra Kremliaus agentai, kurie nutekina informaciją apie strateginių objektų dislokavimą ir ukrainiečių oro gynybos sistemas.

„Informacinio pasipriešinimo“ grupės karybos-politinis stebėtojas aiškino, kad tokių agentų tinklas Odesoje yra gana platus, nes SBU nespėja iki galo išspręsti šios problemos, tačiau tam nuolat imamasi visokių priemonių.

Aleksandro Kovalenko interviu televizijos kanalui „Pryamiy“ galima pažiūrėti „YouTube“.

„Piktasis odesietis“ išsamiai papasakojo apie situaciją su išdavikais Odesoje: „X-22 tikrai buvo paleistos į uosto teritoriją ir įvyko šimtaprocentinis mūsų pralaimėjimas, bet buvo ir kitų objektų. Esu daugiau nei tikras, kad rusai taip pat bandė nugalėti mūsų oro gynybos sistemas, bet tam pirmiausia reikėjo žinoti jų vietą.“

 

Aleksandras Kovalenko atskleidė Rusijos agentų darbo Odesoje detales: „Odesoje ši problema kyla jau ne pirmą kartą, nes čia veikia agentų tinklas, kurie kiekvieną kartą, pasigirdus oro antskrydžio sirenoms, susirenka ant stogų ir pradeda filmuoti kas vyksta naktiniame danguje. Jie nustato, iš kur kažkas šaudo, tai yra, be savo pačių žvalgybos bepiločiais orlaiviais, dar turi ir slaptą tinklą. SBU bando juos surasti, atliekami tam tikri veiksmai, bet šis tinklas veikia ir toliau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(13)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: