[ŽT] „Turime patvirtinimą. X-22 raketos evoliucionavo į kai ką kito“ (Video)  ()

Ukrainos žvalgyba turi informacijos apie planus ir priemones, kuriuos priešas įgyvendino kaip modernizacijos proceso dalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija patobulino raketas X-22 ir „Onyx“, kurios aktyviai naudojamos atakoms prieš Ukrainą, taip pat atnaujino „Bastion“ sistemų naudojimą. Apie tai interviu televizijos kanalui „Mi-Ukraine“ kalbėjo Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato (GUR) atstovas Vadymas Skibickis.

„Turime aiškios informacijos apie kai kurių tipų raketų patobulinimus. Pavyzdžiui, X-22 dabar iš tikrųjų virto X-32, po to, kai buvo modernizuota“, - sakė Skibickis.

Anot žvalgybos pareigūno, jie turi informacijos apie planus ir priemones, kurias priešas įgyvendino modernizuodamas raketas „Onyx“.

„Rudenį rusai aktyviai apšaudė Mykolajivo, Odesos ir Chersono regionus. Tada buvo daug sprogimų, o ne tik smūgių“.

 

Jis taip pat pridūrė, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos po modernizavimo vėl naudoja kompleksus „Bastion“, kad atakuotų civilius taikinius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(27)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()