N-18! „Pasiruošė pulti. Po akimirkos prasidėjo pragaras.“ Syrskis skelbia, ką su rusais padarė „Krab“ (Video)  ()

Okupantai, pasak generolo pulkininko Oleksandro Syrskio, ruošėsi šturmui strateginio greitkelio E40 rajone, tačiau jų pozicijas atskleidė žvalgyba iš oro. Kai kurie rusai paliko žuvusius bendražygius ir pabėgo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai Bachmuto kryptimi sudavė lemiamus smūgius rusų įsibrovėlių grupei, kuri ketino įvykdyti naktinį Ukrainos pozicijų puolimą. Dėl šių atsakomųjų veiksmų Rusijos armijos kariai patyrė didelių nuostolių ir buvo nugalėti Ukrainos pajėgų. Tai kanale „Telegram“ pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Sausumos pajėgų vadas generolas pulkininkas Oleksandras Syrskis.

„Įsibrovėlių puolimo grupė, prisidengusi naktimi, ruošėsi pulti Ukrainos pozicijas prie svarbaus greitkelio E40“, – aiškino generolas.

Tačiau dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 30-ojo atskirojo motorizuotųjų šaulių bataliono oro žvalgybos karių efektyvumo priešo planams buvo užkirstas kelias. Dar pakeliui į tikslą, žvalgyba iš oro aptiko įsibrovėlių grupes. Tai pranešę, jie sugebėjo greitai pakoreguoti 26-ojo artilerijos bataliono savaeigės artilerijos „Krab“ ugnį. Dėl tikslios „Krab“ ugnies Ukrainos pajėgos efektyviai smogė į priešo pozicijas ir išvengė artėjančios grėsmės.

„Po kelių tikslių artilerijos smūgių nugalėti priešai žuvo arba gėdingai pabėgo“, – sakė Syrskis.

„Geras darbas“, – sakė generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: