[ŽT] Reali grėsmė. „Wagner“ samdiniai pastebėti prie Suvalkų koridoriaus. Skelbiama, ką jie ten veikia  (1)

Pasipriešinimo centras pažymėjo, kad į Suvalkų koridoriaus teritoriją buvo atvykę maždaug šimtas „vagneriečių“, kurie rengė provokacijas su migrantais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-29 [ŽT] Reali grėsmė. „Wagner“ samdiniai pastebėti prie Suvalkų koridoriaus. Skelbiama, ką jie ten veikia  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ samdiniai Baltarusijoje rengia provokacijas prieš Lietuvą ir Lenkiją. Į Gardino gyvenvietę atvyko specialiai parengti kovotojai. Tai praneša Nacionalinio pasipriešinimo centras.

Pranešama, kad į Suvalkų koridoriaus zoną atvyko apie 100 samdinių, turinčių didelę kontrabandos ir nelegalių migrantų gabenimo patirtį. Dabar jie pradėjo ruoštis „drebinti“ Lenkijos ir Lietuvos sienas.

„Siekdami prisidengti, nusikaltėliai gauna Baltarusijos pasieniečių uniformą ir, prisidengę baltarusių darbuotojais, lydės pabėgėlius bandant kirsti sieną“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(68)
(-50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)