[ŽT] Netikėta žinia. Gali prasidėti taikos derybos tarp Ukrainos ir Rusijos  ()

Kyjivas ir Maskva gali sėsti prie derybų stalo, kad užbaigtų karą jau šiais 2023 metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kyjivas ir Maskva gali sėsti prie derybų stalo, kad užbaigtų karą jau šiais 2023 metais.

Rusijos politologas Valerijus Solovėjus rugpjūčio 1 d., remdamasis informuotais šaltiniais, paskelbė šią žinią savo  „Telegram“ kanale. Šiuo metu ši informacija nėra patvirtinta.

„Vyksta intensyvios konsultacijos siekiant pradėti taikos derybas šiais metais, išankstiniai abiejų pusių sutikimai yra“, – rašė Solovėjus.

Jis tikina, kad šiandien yra dvi kliūtys susitarti dėl „taikos formulės“. Pirmoji – labai perdėti Rusijos Federacijos diktatoriaus Vladimiro Putino reikalavimai, kurie prasilenkia su tikrove.

Antras dalykas, pasak Solovėjaus, yra tai, kad Kyjivas labai tiki savo kontrpuolimu ir yra pasiryžęs pasiekti didesnės sėkmės mūšio lauke.

 

„Pirmoji kliūtis turėtų būti pašalinta iki šių metų pabaigos“, – tikina Solovėjus. Kas konkrečiai privers Putiną sumažinti savo lūkesčiua, jis nenurodė.

Beje, būtent Solovėjus tapo asmeniu, skleidusiu gandus apie tariamai nepagydomą Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino ligą. Jau daug metų jis vis tikino, kad Rusijos Federacijos vadovas neva ruošiasi palikti valdžią dėl sveikatos. Rimto šių žodžių patvirtinimo taip ir neatsirado.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(29)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: