[ŽT] Neįtikėtina, ko atsisakė Putinas. Nutekinta slapta informacija  ()

Rusijos Federacijos prezidentas yra tikras, kad toks įvykių raidos scenarijus jam pasibaigtų valdžios praradimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas nesutinka baigti karo prieš Ukrainą „garbingomis lygiosiomis“. Kaip pažymėjo politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis, Rusijos Federacijos prezidentas yra tikras, kad toks įvykių raidos scenarijus jam pasibaigtų valdžios praradimu.

„Taip vadinamoji „Antrojo kelio“ grupuotė neseniai paskelbė skandalingą medžiagą, kai, vadovaujant žinomam agentui Tomui Greimui, neoficialaus pokalbio metu bandė susitarti su Putinu dėl karo Ukrainoje užbaigimo. Diktatoriui buvo pasiūlytos „garbingos lygiosios“, o tai reikštų, kad dauguma okupuotų teritorijų liktų šalies agresorės dalimi, o Rusija nutrauktų ugnį. Paaiškėjo, kad Vladimiras Putinas nesutinka su „garbingomis lygiosiomis“, nors visa jo aplinka apie tai galvoja. Jis mano, kad jam tai baigsis galios praradimu“, – rašė jis.

 

Piontkovskis mano, kad dėl vidinių problemų V. Putinas nevyks į Turkiją susitikti su Recepu Tayyipu Erdoganu: „Pu bus gėda išsiųsti dublerį pas Erdoganą, bet jis pats nevyks į Turkiją – tai matyti iš jo elgesio saugumo klausimu. Be to, dabar jis turi daug vidinių problemų, įskaitant santykius su savo elitu.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(12)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: