[ŽT] Per „RosTV“ paskelbė, kuri šalis yra eilėje po Ukrainos (Video)  ()

Rusijos propagandistas Mardanas užsimena apie dar vienos šalies okupaciją pagal Ukrainos scenarijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kazachstano valdžios institucijos paskelbė, kad teisiniu pagrindu siekia uždrausti Rusijos karinę svastiką, simbolizuojančią agresiją prieš Ukrainą, t. y. Z, V ženklus ir „Wagner“ simboliką. Tai sukėlė skandalą, isteriškus pareiškimus ir valstybinių Rusijos propagandistų grasinimus Kazachstanui. Be to, propagandistas Mardanas grasino Kazachstanui, kad jis taps sekančiu po Ukrainos.

Į grasinimus Kazachstanui atkreipė dėmesį žurnalistas Denisas Kazanskis, kuris savo „YouTube“ kanale paskelbė rusiškos laidos fragmentą.

Pasak D. Kazanskio, Kazachstano valdžios institucijų sprendimas uždrausti rusišką „Z“ svastiką yra visiškai logiškas ir suprantamas, nes kazachai supranta, kad Rusija rezga panašius planus prieš Kazachstaną, ir patys rusai to neslepia. Rusijos deputatai ir propagandistai nuolat kartoja, kad Kazachstanas yra dirbtinė valstybė, kuriai priklauso „istorinės rusų žemės“, ir kad Rusija turėtų jas grąžinti.

 

Atviru grasinimu Kazachstanui yra tapęs televizijos kanalo „Solovjov Life“ vedėjas Sergejus Mardanas. Po Kazachstano prokuratūros sprendimo Rusijos propagandistas ėmė atvirai užsiminti, kad Kazachstanas bus kitas po Ukrainos karo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(52)
(-34)

Komentarai ()