„Riksmai ir panika priešo stovykloje. Viskas paralyžiuota.“ Ždanovas skelbia, ką sukėlė Budanovas  ()

Ždanovas papasakojo, kaip Budanovui pavyko sukelti rusų paniką vos viena fraze.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-08 „Riksmai ir panika priešo stovykloje. Viskas paralyžiuota.“ Ždanovas skelbia, ką sukėlė Budanovas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas išjuokė rusus, kurie po K. Budanovo pareiškimo pradėjo ieškoti šnipų savo gretose.

Daugybę Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovo Kyrylo Budanovo pareiškimų ir prognozių rimtai priima tik rusai, o tai padėjo kuriam laikui paralyžiuoti Rusijos Federacijos prezidento kanceliarijos darbą, sakė Olegas Ždanovas. Ukrainos žvalgybos vadovui pakako pasakyti, kad net Putino „bunkeryje“ turime savo „akis ir ausis“, kad būtų pradėtas aukščiausių valdžios ešelonų personalo valymas. Paaiškėjo, kad toks ir buvo apskaičiavimas. Kadangi Rusijoje yra daug ukrainietiškų šaknų turinčių žmonių, prezidento administracijoje greitai prasidėjo atleidimai.

Olegas Ždanovas Kyrylo Budanovo klastą atskleidė analitiniame vaizdo įraše savo „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas papasakojo apie gudrybę, kurios griebėsi generolas Budanovas: „Norėčiau įgarsinti mūsų vyriausiojo žvalgybos karininko Budanovo paaiškinimą. Anądien jis sakė, kad mūsų žvalgyba turi daug informatorių artimiausioje Putino aplinkoje. Vos ne „bunkeryje“ šurmuliuoja visas būrys mūsų žmonių ir visi dokumentai yra skaitomi, kopijuojami, persiunčiami ir perduodami.“

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas išsamiai papasakojo, kaip Budanovas paaiškino savo keistą pareiškimą apie ukrainiečių šnipus Putino „bunkeryje“: „Visi stebėjosi: kaip taip, kodėl išduoda savo agentus. Taigi generolas Budanovas pateikė paaiškinimą. Pasak Budanovo, kai Ukrainos vyriausioji žvalgybos valdyba pareiškia faktą, kad Kremliuje yra agentų, Rusija pradeda vykdyti vidinius patikrinimus, t. y. jis sakė, kad jo pareiškimas išprovokavo dar vieną raganų medžioklės bangą tose organizacijose, apie kurias jis kalba.

 

Olegas Ždanovas tada pabrėžė: vienas iš šių patikrinimų atskleidė, kad beveik visi V. Putinui artimi žmonės turi giminių ar pažįstamų Ukrainoje.

„Šiais patikrinimais, šaukimais į apklausas ir viskuo kitu jie faktiškai paralyžiavo darbą. Vienas mūsų žvalgybos viršininko pareiškimas, ir priešo stovykla rėkia ir panikuoja“, - apibendrino savo pasakojimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(5)
(151)

Komentarai ()

Susijusios žymos: